Mini burgeriukai vasaros iškyloms - ir saldūs, ir desertiniai! Susipažinkite, burgeriukų vėrinukai su pesto padažu, sūriu ir kumpiu bei burgeriukai su plakta grietinėle ir mylimiausiomis vasaros uogomis. Paprastai pagaminami, gardūs, labai vasariški ir tokie, kuriems nereikia daugybės ingredientų - svarbiausia, pasirūpinti "Gardėsio" mini mėsainių bandelėmis be kurių nebūtų ir tokių žavių nedidukų burgeriukų!
INGREDIENTAI:
•Kelios pakuotės "Gardėsis" mini mėsainių bandelės;
•Keli valg. š. pesto padažo;
•Kelios kumpio riekutės;
•Kelios sūrio riekutės;
•Sauja vyšninių pomidorų;
•Indelis plaktos grietinėlės;
•Sauja mėgstamų uogų
⠀
KAIP GAMINTI:
1.Pirmiausia, gaminame nesaldžius bandelių iešmelius - bandeles perpjauname perpus, tepame pesto padažą, dedame po vieną ar po kelias kumpio bei sūrio riekutes ir užvožiame jas. Ant medinių iešmelių veriame bandelių suvožtinius ir vyšninius pomidorus. Paruoštus iešmelius apkepame grilyje iš visų pusių.
2.Gaminame desertines bandeles - perpjauname perpus, dedame po kelius šaukštelius plaktos grietinėlės, užvožiame bandeles, ant jų viršaus dedame dar grietinėlės ir papuošiame mėgstamomis uogomis.
Reklama | Gardėsis