Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-08-03

Traškūs, sotūs, skanūs ir puikiai tinkantys mokyklinukų pietų dėžutei. 

                                                                    

 Traškūs vafliai su mocarela ir pomidorais – lengvai pagaminami, itin traškūs, visai neįmantrūs, skanūs tiek ką tik iškepti, tiek visiškai atvėsę ir puikiai tinkantys keliauti pietų dėžutėse į mokyklą. Būsimiems mokyklinukams tikrai patiks! P.S. LIDL parduotuvėse jau galima rasti „Back to School" mokyklinių prekių asortimentą – mūsų be penkių minučių antrokė spėjo pasirūpinti ne tik mokykliniais sąsiuviniais, begalo jaukiais aplankalais, rašikliais, pieštukais, bet ir spalvotu plastelinu bei kartonu. Visko ir dar daugiau galima atrasti LIDL – vienas apsilankymas, pilnas pasiruošimas artėjančiai mokslo metų pradžiai! 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
2 kiaušiniai; 
1/3 puodelio pieno;
1 ½ puodelio miltų;
1 arb. š. kepimo miltelių;
Žiupsnis druskos, 
Šiek tiek alyvuogių aliejaus arba lydyto sviesto;
Keli griežinėliai pomidoro; 
Keli griežinėliai mocarelos;
Keli arb. š. pesto padažo 
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Pirmiausia, užmaišome vaflių tešlą – dubenyje įmušame kiaušinius ir juos išplakame. Tuomet pilame pieną, beriame miltus, kepimo miltelius, druską bei įpilame šiek tiek aliejaus arba lydyto sviesto ir viską išmaišome. Tešla turi gautis tiršta. 
2.Įkaitiname vaflinę. Dedame po šaukštą tešlos, tuomet dedame ploną griežinėlį pomidoro bei mocarelos ir, jei norisi ryškesnio skonio, šiek tiek pesto padažo. Tuomet dedame ant viršaus dar vieną šaukštą tešlos ir uždarome vaflinę.
3.Kepame kelias minutes, kol vafliai lengvai apkeps ir įgaus traškumo. 
 
 
Reklama | LIDL 
 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK