Savaitgalį ant užkandžių stalo mūsų namuose keliavo lengvai pikantiškos rūkytų dešrelių, marinuotų agurkų, kukurūzų bei paprikų salotos - itin skanios, lengvai traškios, sočios ir tokios, kurias tikrai norisi tiesiog šaukštu kabinti tiesiai iš indo. O ir paruošti joms pakanka vos dešimt minučių - visus ingredientus supjaustome, beriame į dubenį ir belieka sumaišyti su paruoštu padažu.
INGREDIENTAI:
•300 g karšto rūkymo Kabanosi dešrelių;
•150 g marinuotų mažų agurkėlių;
•200 g konservuotų kukurūzų;
•1 saldžioji raudonoji paprika;
•2 - 3 arb. š. majonezo;
•1 - 2 arb. š. pomidorų padažo;
•1 arb. š. garstyčių;
•Ryšulėlis šviežių krapų
KAIP GAMINTI:
1.Į indą beriame supjaustytas kabanosi dešreles, agurkus, papriką, kukurūzus bei smulkintus krapus.
2.Pasiruošiame padažą iš majonezo, pomidorų padažo bei garstyčių. Jei norisi šiek tiek aštrumo, galima įtarkuoti ir skiltelę kitą česnako.
3.Paruoštą padažą pilame ant suruoštų ingredientų ir viską sumaišome.