Visa kita: pietums ar vakarienei    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-03-27

                                                                       

INGREDIENTAI:


•    2 pakeliai varškės;
•    2 kiaušiniai;
•    Miltai;
•    Keli šaukštai grietinės;
•    Keli šaukštai majonezo;
•    Keli šaukštai pomidorų padažo;
•    300 g. mėgstamos dešros;
•    200 g. fermentinio sūrio;
•    Konservuoti ananasai gabaliukais;
•    Žiupsnelis bazilikų, raudonėlių (picos prieskonių).

 

KAIP GAMINTI:

 

1.Sudėkite į indą varškę, kiaušinius, porą šaukštų pomidorų padažo ir miltus.
2.Sodą sugesinkite su grietine ir sudėkite į tešlą. Viską gerai išminkykite (kaip varškėčius).
3.Iškočiokite tešlą.
4.Išmaišykite pomidorų padažą, majonezą ir grietinę. Pagardinkite bazilikais bei raudonėliu.
5.Pagamintu padažu padenkite iškočiotą tešlą.
6.Ant viršaus užbarstykite tarkuoto fermentinio sūrio, taip pat tarkuotą dešrą ir  smulkius ananaso gabaliukus.
7.Dar kartą apibarstykite fermentiniu sūriu.
8.Paruoštą picą atsargiai susukite, galus suvyniokite į vidų.
9.Susuktą picą ištepkite kiaušinio plakiniu.
10.Įkaitinkite orkaitę iki 180 – 200 laipsnių.
11.Kepkite apie 20 – 25 minutes, kol pica gražiai apskrus. Skanaus :)

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK