Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2020-02-11

Migdolinė avižinė košė su karamelizuotais bananais arba riešutų sviestu ir šokoladu.

                                                                

 Vos grįžus iš kelionės Adelė pareiškė, kad pasiilgo migdolinės avižinės košės! Prisipažinsiu, šiek tiek pasiilgau ir aš – tokios, kurios nereikia ruošti ryte, nes pakanka avižas užpilti migdolų pienu su medumi ar klevų sirupu ir ryte jau ją trauki tiesiai iš šaldytuvo, tokios, kuri kiekvieną kartą yra skirtinga, nes skaninti galima šimtu vienu ingredientu ir tokios, kuri puikiai tinka ne tik pusryčiams, bet ir lengviems priešpiečiams ne namuose, nes supakuoti į stiklinį indą tikrai paprasta. Ir taip, skaniausia ji su ekologišku migdolų pienu, kurio šią savaitę kaip tik galima rasti visose LIDL parduotuvėse – labas, Bio Organic savaite! Spėkite, kuris košės variantas labiausiai patiko Adelei? Su karamelizuotais bananais ir mangais ar su riešutų sviestu ir Bio Organic traškiais avižiniais dribsniais su šokoladu? Aš tai taip ir neišsirinkau, nes abu nepaprastai skanūs!

 

 


INGRDIENTAI:


• 1 puodelis BIO Organic migdolų pieno;
• Keli valg. š. BIO Organic avižinių dribsnių su šokoladu;
• Šlakelis klevų sirupo / skysto medaus;
• 1 puodelis avižinių dribsnių;
• 1 bananas;
• Gabalėlis sviesto;
• 1 arb. š. rudojo cukraus;
• Šiek tiek moliūgų sėklų;
• Keli pistacijų riešutai;
• Kokoso drožlės;
• ¼ mango;
• Kelios mėgstamos šaldytos / šviežios uogos.

 

 


KAIP GAMINTI:


1.Migdolų pieną sumaišome su klevų sirupu arba medumi. Beriame avižinius dribsnius ir viską dar kartą gerai išmaišome. Uždengiame indą maistine plėvele ir paliekame jį šaldytuve nakčiai.
2.Ryte išimame košę iš šaldytuvo ir gardiname ją mėgstamais pagardais.
3.Su karamelizuotais bananais ir mangais. Į įkaitintą keptuvę dedame sviestą, beriame cukrų ir sekundę kitą pamaišome, kol sviestas ims tirpti. Dedame bananų griežinėlius ir iš abiejų pusių lengvai apkepame. Paruoštus bananus dedame ant košės, taip pat beriame moliūgų sėklas, kokoso drožles, šiek tiek smulkintų pistacijų bei mango gabalėlius.
4.Su traškiomis avižomis ir riešutų sviestu. Ant paruoštos košės dedame kelis šaukštelius riešutų sviesto, beriame traškias avižas su juoduoju šokoladu ir gardiname šaldytomis mėgstamomis uogomis.

 

#reklama #LidlPartnerystė #Lidl

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK