Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-10-17

Vienas iš šimto variantų, kaip galima paruošti grikius: puikiam ir gardžiam rytui! :)

Vienas iš šimto variantų, kaip galima paruošti grikius: puikiems pusryčiams! :)

Vienas iš šimto variantų kaip gardžiai ir neįprastai galima paruošti grikius: puikiems pusryčiams :)

                                                                           

     Rytas. Pusryčių metas. Ir aš. Verdanti grikius. Taip, taip, ir vėl grikiai. Man rodos, kokias keturias dienas (gal net ir visas penkias) iš septynių pusryčiams valgau grikius: su sviestu, su daržovėmis, su sūriu, su kumpiu, su žolelėmis... turbūt yra šimtas ir vienas variantas, kaip gardžiai galima paruošti grikius, taaaaip gardžiai, kad jie vis niekaip nepabosta :) Ir gerai. Man patinka. Kaskart grikiai, tik.... šiek tiek kitaip! :)

 


INGREDIENTAI:


•    Grikiai;
•    Mėlynojo pelėsio sūris;
•    Kelios šakelės šviežių petražolių;
•    Keli vyšniniai pomidoriukai;
•    Gabalėlis sviesto;
•    Žiupsnelis druskos.


KAIP GAMINTI:


1.Išvirkite grikius ir pagardinkite juos druskos žiupsneliu.
2.Mėlynojo pelėsio sūrį suplėšykite arba supjaustykite nedideliais gabaliukais.
3.Išvirtus grikius dėkite į keptuvę su gabalėliu sviesto, suberkite sūrio gabaliukus, vyšninius pomidoriukus ir viską lengvai maišydami apkepkite, kol sūris suminkštės ir taps tąsesnis.
4.Gausiai apibarstykite petražolėmis ir… gardžių pusryčių! :)

 

            

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK