Snieguotais žiemos savaitgaliais tikrai bÅ«na akimirkų, kai norisi ilgai neišlipti iš lovos, niekur neskubÄ—ti ir tinginiauti iki pat pietų, surengti patį beprotiškiausiÄ… pagalvių mÅ«šÄ¯ ir smaližiauti nuo pat ankstyvo ryto! Ir tokioms akimirkoms labai tinka maistingi saldžiųjų bulvių avižiniai sausainiai, kuriuose dar slepiasi ne tik medus, bet ir juodasis šokoladas. Ir taip, jie tikrai nepaprastai tinka su stikline pieno - visiškas vaikystÄ—s skonis!
INGREDIENTAI:
•1 didesnÄ— saldžioji bulvÄ—;
•200 - 250 g avižinių dribsnių;
•Keli valg. š. klevų sirupo ar skysto medaus;
•Šiek tiek stambiai tarkuoto juodojo šokolado.
KAIP GAMINTI:
1.BulvÄ™ nulupkite, supjaustykite mažesniais gabalÄ—liais ir apvirkite, kol suminštÄ—s.
2.Maisto trintuvÄ—je sutrinkite paruoštÄ… bulvÄ™ kartu su medumi arba klevų sirupu.
3.Ä® gaminamÄ… tešlÄ… įmaišykite avižinius dribsnius ir šokoladÄ….
4.Pagaminkite norimo dydžio sausainius ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min.