Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-02-27

Lengvai pagaminamas, saldus, žaismingas ir puikiai papuošiantis šventinį Velykų stalą. 

                                                                          

 Labai šokoladinis tinginys Velykų stalui? Tikrai taip! Lengvai paruošiamas, vos iš kelių ingredientų, tikrai saldus, žaismingai atrodantis ir kartu labai išskirtinis, nes jame slepiasi ypatingą skonį suteikiantys pieninio šokolado kiaušiniai su įdaru. Op! Ir pavasaris! Su LIDL ruoštis artėjančioms šventėms tikrai paprasta – šią savaitę jau galima atrasti didelį pasirinkimą “Favorina” velykinių saldumynų, kuriuos galima ne tik dovanoti vaikams ar mėgautis patiems, bet ir papuošti šventinius desertus. Kelios saldžios detalės suteikia net ir įprastą tinginį paverčia išskirtiniu kepiniu – išbandykite, net neabejoju, kad Velykoms jis bus puikus pasirinkimas! 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
180 g “Favorina” pieninio šokolado kiaušinių; 
100 g “Favorina” glaistytų migdolų;
Kelios “Favorina” pieninio šokolado figūrėlės;
400 g pieninio šokolado;
80 g sviesto; 
Šiek tiek kondensuoto pieno;
180 g paprastų sausainių
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Į puodą beriame smulkintas tris plyteles šokolado, dedame sviestą ir ant mažos kaitros atsargiai išlydome. Pilame kondensuotą sviestą ir išmaišome. 
2.Į šokolado masę sutripiname sausainius ir vėl išmaišome. Į tešlą dedame perpus perkirtus pieninio šokolado kiaušinius su įdaru. Išmaišome viską ir sudedame į kepimo popieriumi išklotą norimos formos indą. Paspaudžiame masę, kad sutvirtėtų ir suliptų. 
3.Karšto vandens vonelėje išlydome likusį šokoladą kartu su šiek tiek vandens ir paruoštu glaistu apipilame tinginį. Papuošiame jį perpus perpjautais pieninio šokolado kiaušiniais, glaistytais migdolais bei pieninio šokolado figūrėlėmis. 
4.Paliekame kelioms valandoms ar per naktį tinginį sustingti. 
 
 
Reklama | LIDL 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK