Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-10-04

Namai akimirksniu pakvimpa obuoliais ir cinamonu - gardūs ir labai rudeniniai suktinukai.

                                                                             

 Turiu gardų planą jaukiems rudens vakarams – susipažinkite, nepaprastai gardūs ir ypatingai lengvai pagaminami sluoksniuotos tešlos suktinukai su obuoliais! Vos keli ingredientai, lygiai tiek pat minučių virtuvėje ir namai jau pakvimpa cinamonu ir obuoliais. Tai desertas, kurį galima skanauti tiek vieną, tiek su mėgstamais ledais. 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
2 obuoliai;
Šiek tiek citrinos sulčių; 
275 g sluoksniuotos tešlos; 
Keli valg. š. mėgstamos uogienės (rinkausi figų); 
Žiupsnis cinamono;
Šiek tiek cukraus pudros
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Išimame obuolio vidurį, perpjauname obuolį perpus ir supjaustome plonomis riekutėmis. Riekutes apšlakstome citrinos sultimis, pilame šiek tiek vandens ir dedame kelioms minutėms į mikrobangų krosnelę ar orkaitę, kad obuolių skiltelės suminkštėtų. 
2.Sluoksniuotą tešlą supjaustome vidutinio storio juostelėmis, tepame jas mėgstama uogiene, pagardiname cinamonu ir sudėliojame obuolių skilteles. Susukame juosteles, kad gautųsi tarsi gėlytės. 
3.Paruoštus suktinukus dedame į keksiukų formeles ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 – 20 minučių. Iškepus, pagardiname cukraus pudra. 
 
 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK