Kiti užkandžai    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2017-11-10

Šis brokolių užkandis puikiai tinka ne tik vakaro užkandžiams, bet ir kelionėms.

                                                                                     
 Kai  mūsų su vyru dvejetą papildė mažoji Adelė tikrai daug kas pasikeitė. Kasdien atrandu naujų dalykų ne tik motinystėje, bet ir savoje taip mylimoje virtuvėje, kurioje dar dažniau ir dar daugiau pradėjo karaliauti daržovės. Viena jų – brokolis. Pasirodo, nėra jis toks ir nuobodus! Šiek tiek improvizacijos ir puikus vakaro užkandis tinkantis ne tik vaikams, bet ir suaugusiems jau ant stalo.

 

 


INGREDIENTAI:


•    1 nedidelis brokolis;
•    1 kiaušinis;
•    60 g kietojo tarkuoto sūrio;
•    3 – 4 valg. š. džiūvėsėlių;
•    Žiupsnis druskos, pipirų.


KAIP GAMINTI:


1.Brokolį lengvai apvirkite, kad suminkštėtų. Sutrinkite šakute.
2.Sutrintą brokolį sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais, sūriu iki vientisos masės.  Pagardinkite druska, pipirais.
3.Įkaitinkite vaflinę ir joje kepkite vafliukus. Leiskite jiems apskrusti, kad taptų traškesni.
4.Atvėsusius brokolių vaflius suplėšykite norimo dydžio kąsniais ir patiekite su mėgstamu padažu.

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK