Sriubos    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-03-27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                   

 INGREDIENTAI:


•    1 vidutinė cukinija;
•    50 g. pievagrybių;
•    1 vidutinis svogūnas;
•    Pusė stiklinės vandens arba sultinio;
•    100 ml. grietinėlės;
•    Žiupsnelis petražolių, krapų, pipirų ir druskos;
•    Keli šaukštai alyvuogių aliejaus.


    KAIP GAMINTI:


1.    Cukiniją nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
2.    Svogūną susmulkinkite.
3.    Įkaitinkite puodą, įpilkite aliejaus ir apkepinkite svogūnus, kol jie pasidarys skaidrūs.
4.    Į puodą suberkite supjaustytą cukiniją ir lengvai pakepkite apie 5 minutes.
5.    Įpilkite pusę stiklinės vandens arba daržovių sultinio ir patroškinkite 10 – 15 minučių.
6.    Sriubą susmulkinkinkite trintuvu.
7.    Pagardinkite druska, pipirais.
8.    Supilkite grietinėlę, sudėkite šviežius supjaustytus pievagrybius, petražoles, krapus ir pakaitinkite dar kelias minutes.
9.    Galima pagardinti duonos skrebučiais. Skanaus :)

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK