Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-03-06

Tortilijos, kurios puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei - traškios, sočios ir lengvai pagaminamos. 

                                                           

 Mieloji, kas vakarienei? Soti tortilija su malta mėsa, sūriu ir daržovėmis! Tai patiekalas, kuris tikrai patiks visai šeimai – lengvai pagaminamas, sotus, traškus, iš vos kelių visai neįmantrių produktų ir toks, kurį gaminant pakanka vos kelių minučių virtuvėje. Ir dar. Šios tortilijos gali būti net puiki mintis pietų dėžutei ar iškylai gamtoje – skanios jos ne tik ką tik iškeptos, bet ir jau visiškai pravėsusios. 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
Keturios didelės tortilijos;
300 g mėgstamos maltos mėsos,

Žiupsnis maltos mėsos prieskonių, druskos;

Sauja tarkuoto sūrio;
Keli arb. š. garstyčių;
2 pomidorai;
1 mėlynasis svogūnas;
Sauja mėgstamų žalumynų
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Maltą mėsą pagardiname prieskoniais. Mėsą padaliname į keturias lygias dalis ir dedame ant tortilijų. Išlyginame šakute, kad mėsa būtų pasidengusi po tortiliją. Po vieną paruoštą tortiliją kepame keptuvėje taip, kad malta mėsa būtų žemai. Kai mėsa iškepame, atsargiai apverčiame tortiliją ir dedame ant lėkštės. Patogiausia apversti naudojant dangtį. 
2.Ant apkeptos tortlijos beriame sūrį, dedame pomidorų griežinėlius, taip pat smulkintą mėlynąjį svogūną, šiek tiek garstyčių bei žalumynus. Perlenkiame tortiliją perpus ir dar kartą kelias minutes apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. 
 
 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK