Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-04-28

Penkios minutės virtuvėje ir patiekalas jau keliauja į orkaitę - paprasčiau nebūna!

                                                                          

 Vieno indo makaronai arba tikrai nepaprastai skanus ir lengvas pariekalas savaitgalio pietums ar vakarienei! Vos penkios minutės pasiruošimo ir makaronai jau pasiruošę keliauti į orkaitę - gardūs, pomidoriniai, kupini skirtingų ir tarpusavyje derančių skonių ir tokie, kurie tikrai dar ne kartą grįš ant pietų ar vakarienės stalo. Pomidorai yra natūralus laimės šaltinis, tad gaminant šies pomidorinius makaronus, pažadame, šypsenų tiktai nepritrūks! Siunčiame Kietaviškių pomidorų augintojams linkėjimus - tokie, kaip mamos užauginti! 
 
 
 
 
 
INGREDIENTAI: 
 
Sauja  “Kietaviškių“ vyšninių pomidorų; 
2 didesni “Kietaviškių” juodieji pomidorai; 
Pusę pakelio spagečių makaronų; 
80 g chorizo ar saliamio; 
2 stiklinės karšto vandens; 
Žiupsnis druskos; 
2 mocarelos sūriai; 
Sauja šviežių bazilikų lapelių; 
Šiek tiek kietojo sūrio 
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Į kepimo indą dedame makaronus, pilame karštą vandenį, beriami vienus ir kitus smulkintus pomidorus, smulkintą chorizo ar saliamį, beriame bazilikus, dedame mocarelos sūrį, pagardiname druska ir uždengiame indą dangčiu. 
2.Paruoštus makaronus troškiname 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių, kol suminkštės makaronai.
3.Kai makaronai bus išvirę, viską sumaišome, pagardiname kietuoju sūriu ir patiekiame.
 
 
Reklama | Kietaviškių
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK