Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2024-01-23

Česnakinės vištienos kulšelės su traškia plutele ir bulvytėmis - lengvai pagaminama vakarienė. 

                                                                  

 Vieno indo vakarienė arba greitai ir lengvai pagaminami sultingi česnakiniai viščiukų kevirčiai su traškia sviesto plutele ir nemažiau traškiomis bulvytėmis – tikrai paprasta, bet kartu labai gardi bei jauki vakarienė, kuri patiks visai šeimai. Jai pagaminti prireiks vos kelių tikrai neįmantrių ingredientų ir lygiai tiek pat minučių virtuvėje – visą likusį laiką viščiukų ketvirčiai tiesiog ramiai keps orkaitėje. Šią savaitę juos ir daugelį kitų produktų su ypatingai geromis kainomis galima atrasti LIDL parduotuvėse – nauja savaitė – nauji kainų pasiūlymai, tad gaminant tokią vakarienę šeimai tikrai galima lengvai sutaupyti. 
 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
4 viščiukų ketvirčiai;
150 g sviesto;
Kelios skiltelės česnako;
Ryšulėlis šviežių rozmarinų;
Žiupsnis druskos;
Kelios nedidelės bulvytės; 
Puodelis sultinio
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Kambario temperatūros  sviestą pagardiname druską, keliomis smulkiai tarkuotomis česnako skiltelėmis ir smulkintais rozmarinais. Viską gerai sutriname iki vientisos masės. 
2.Paruoštą dalį sviesto dedame po kulšelių odele. Paruoštas kulšeles sudedame į kepimo indą ir ant jų viršaus sudedame likusį sviestą. 
3.Sudedame bulves, pilame sultinį ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 45 – 60 min., kol viskas gražiai apskrus, o pati vištiena ir bulvės taps minkštos. 
4.Patiekiame su mėgstamomis daržovėmis. 
 
 
Reklama | LIDL 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK